Totalt antall sidevisninger

lørdag 15. september 2012

God kveld godtfolk!

Nu er det meget lenge siden sist, men endelig er høsten her og hekling og blogging står på plakaten igjen. Har jo ikke tid til de tingene på våren og sommeren, men nå er jeg i gang igjen, og må egentlig si at jeg har savnet det litt. Begge deler....godt høsten og vinteren er laaaaang! :) Måtte vi få mange deilig høstkvelder med masse ruskevær og kraftig vind <3 <3

Kidsa er lagt, Dag graver i hullet sitt, og jeg sitter i vår nye stol, med beina høyt, og holder på med mitt nye, lille hekleprosjekt. Det er en kjole til lille, og den tror jeg blir hur söt som hellst. Den nye stolen er helt perfekt for mørke høstkvelder, med små hekleprosjekter eller en god bok. Og det aller beste er at det er plass til BÅDE meg og dag oppi der. Nå får jeg jo ikke heklet hvis han kommer og setter seg ved siden av meg, for da blir det jo litt i overkant trangt oppi der, så det får være hvis han kommer på en snikvisitt bare. Heheh :)

Check it ouuut! :D Er den ikke fin? Den er "selvbygget", da det er egentlig et sofahjørne med to runde armlener, og passet som hånd i hanske i stua her :) Hva synes du?

I går var jeg med på et lite "sosialt prosjekt" som min skjønne venninne (vertinnen) så kjekt kalte det, med fine jenter fra alle lag;) Det var superkoselig! Deilig å få skravlet litt (føler lissom ikke at jeg får gjort det sånn ellers, i det daglige) og få trimmet lattermusklene litt. Var dessuten en turbotur på Brotorvet for å se om jeg fant noe å ha på meg, da skapet er fullt av "ingenting-å-ha-på-seg", men etter TRE bukser som ikke passet, en var noe trang (så ut som om noen hadde sprayet den på meg...mulig den var noe lignende den mamma LÅ på gulvet å dro opp glidlåsen med tang for å få på seg på 70-tallet en gang), en var bare teit, og den siste var så kort at den ble helt feil. Kjekke dama i butikken sa at den er litt kul som ankelbukse...mulig det, men den vakke SÅ kort. Den var sånn akkurat så kort at det så ut som om jeg ventet på at Langesundsfjorden skulle gå over sine bredder NÅR som helst :) Så da ble det ikke noe nye bukse på meg...men i dag...etter festen...DA fant jeg en fin bukse (som jeg forsåvidt hadde seg på svigerinna mi tidligere i dag). Kænonfornøyd med den nye buksa mi fra M.A.P.P, kjøpt på Gossip :) Var masse fint der nå, verdt å stikke innom :)

Det har ikke vært de store forandringene i mitt liv siden siste innlegg, men så er det jo ofte de små tingene som får "spalteplass" hos meg.:) For eksempel så er jeg veldig stolt av meg selv, som etter 28 år har sluttet å bite negler. Flink jente, pat on back, way to go, high five og alt det der! :) Fikk en neglelakkting til å smøre på for å slutte å bite da serru, MED forsterker i. Det positive er at jeg sluttet, det negative er jo at hver gang noe har satt seg fast i en tann, kjennes det ut som om jeg tygger i meg en "skævv" med løvetenner ;)

Nå er det igrunn straks kvelden her...etter festlig lag i går og bursdag til verdens fineste fadderbarn, Helene som fylte ett år i går, venter morgendagen med trimbingo og teaterbesøk for meg og mini. Emil i Lønneberget kommer på besøk i Skien, og det må vi jo få med oss.:) Kanskje jeg tilogmed klarer å få til et blogginnlegg om det.

Vi "sees", koselig at du stakk innom! :D
Ha en finfin lørdagskveld!
Klem klem

6 kommentarer:

 1. HURRA!!! Du er tilbake igjen!!!!
  Har savna deg søte!!!!

  SvarSlett
 2. Ntah, du er så fin, Anne Marit! Har savnet bloggen og de skjønne kommentarene dine også <3

  SvarSlett
 3. Tar med hekle ting på turning jeg så du kan vise meg de stavene eller hva det var

  SvarSlett
 4. Endelig tilbake :) Tida for det nå ja :) Deilig med høst! Men du, nå må du oppdatere aldern din asså ;)

  SvarSlett
 5. Koselig med hekling i høstmørke kvelder ja, men hvis kjolen skal passe når den er ferdig er det vel best dag setter seg en annen plass et par kvelder?? Fortsatt God Helg Berta ;)

  SvarSlett
 6. Der var du tilbake jo! Gleder meg til å se kjolen!

  SvarSlett