Totalt antall sidevisninger

tirsdag 22. mai 2012

Ahhh sommeren er kommet!

Endelig er sommeren kommet, for en stakket stund i hvertfall, så gjenstår det å se hvor lenge den varer. Jeg er igrunn ikke så veldig opptatt av værmeldingen, men jeg synes jo det er nydelig når den stemmer hvis det faktisk er meldt pent vær. Uansett belager jeg meg på det som skjer på utsiden av vinduet mitt når jeg våknet om morgenen, så får været være sånn som det er :)

Vi har igrunn hatt det litt stritt her noen dager nå...fantastisk deilig å få det nye huset, men det som var enda deiligere var å bli kvitt det gamle. Det ble så fint der oppe! Så fint som det er nå, har det aldri vært der før. Tilogme Auschwitz-hullet til Dag ble fylt igjen og det ble strødd gressfrø, og de er så vidt begynt å spire...der skal de nok kose seg :) Midt oppi den siste innspurten av nedvasking og utflytting, ble like gjerne lille syk...først var hun snørrete og hostete med litt feber, så ballet det på seg med oppkast og diare og null matlyst. Stakkar lille var så matt og sliten...så gleden var stor her i huset i dag, da hun spiste halvannen skive til frokost, over et halvt middagsgladd til middag OG ris til kvelds...flinke lille! Så får vi håpe hun klarer å holde på det, sånn at jeg kan komme meg tilbake på jobb i morgen :)

I går scora jeg minst 1000 husmorpoeng; Det er GODT mulig at jeg er litt over gjennomsnittet barnslig, men jeg må innrømme at jeg synes det var veldig morsom, at når jeg ENDELIG skulle ta initiativet til å gjøre en "blomsterting". så heter blomsterjord "Kukkamulta" på finsk...hohoho, da var det meg og meg da, som synes det var morsomt, for jeg hadde jo ingen andre å dele det med. Hehe.
Og i tillegg til at det faktisk var morsomt, så har jeg en "greie" for små ting...er det i miniatyr, MÅ jeg kjøpe det...jeg er så utrolig lettlurt :) Denne blomsterjorden  var bare en liten pose, og kostet bare 25 kroner...da måtte jeg jo kjøpe deeeeeen ;) Dama på Rema 1000 ristet bare på hodet og lo av meg, når det FAKTISK kom frem hvor lite grønne fingre jeg har...men jeg var kjempestolt av resultatet i går kveld når jeg var ferdig å plante. Og hvis jeg ikke tar helt feil, så er det noen skjønne petuniaer jeg har stappa nedi krukka ;)

I dag har jeg igrunn også vært flink ute...mine snille svigerforeldre har vært her i maaange timer og fjernet en monsterthujaplante som stod rett ved inngangspartiet her, og gjorde ting litt mørkt for oss...og jeg benyttet den tiden lille sov, til å hjelpe til med det. Det var tydelig at lille trengte søvn etter denne sykdomsrunden, for hun sov hele 2 timer og 3 kvarter...så da fikk vi jo gjort en del også. Og som om ikke det var nok, så kom de tilbake etter noen timer, og tok noen stygge busker som stod OPPÅ plattingen hvor all den deilige solen skal være...tsk tsk tsk. Snille svigerforeldre - de fikk ved, jeg fikk sol og lys ... en typisk vinnvinn-situasjon :) Og sånn helt på tampen i dag, reiv jeg ned noe klatreting som klatret seg oppover muren og opp mot verandaen her...vet ikke hva det var jeg, og det er godt mulig det ville vært noe koselig som skulle stikke seg frem etterhvert som den blomstret...men ikke her i gården nei ;) Nå er de borte, og nå skal jeg begynne kampen for å fjerne litt trær og busker...så får vi se hvem som vinner ;)

Nå skal jeg straks se på første semifinale i Eurovision Song Contest...og gleder meg til lørdag og den store finalen. HEIA TOOJI! Jeg har trua i år asså :) Men får ikke sett hele i dag, for i dag er det DOBBELEPISODE og avsluttende med Frustrerte fruer...det må jeg få med meg ;) Hei og hååå, snakkeeeees! :D

2 kommentarer:

  1. Huff,stakkars lillejenta har virkelig fått sitt hun da :/
    Godt å høre hun kommer seg nå,håper det fortsetter sånn :)

    Spent på nye huset deres altså,du får slenge ut litt bilder her etterhvert :)

    SvarSlett
  2. Ja, det er ikke noe moro når de små er syke :/ Ja, skal prøve å få til det en dag asså...må bare få litt ordnings på sakene her først. Hehe. Herregud så masse ting man har!!! Blir helt matt jeg :)

    SvarSlett