Totalt antall sidevisninger

mandag 30. april 2012

Mye som skjer for tiden :)

I dag hadde jeg helt klart for meg hva jeg skulle begynne med å skrive her, men når jeg logget meg inn her, så hadde det skjedd så mye rart her, at jeg ikke skjønte en dritt. Haha. Måtte jo bruke flere minutter på å finne frem til forsiden på bloggen min...men nå er jeg i gang, så da kommer det et innlegg fra denne kanten i kveld :)

Som du leser av overskriften, så er det mye som skjer for tiden i den Hansenske hjem. Vi har jo kjøpt oss nytt hus, og det får vi nøklene til på fredag allerede...tenk på det. Det har gått så sinnsykt fort!!! Og før vi kan flytte inn der, må vi få gjort oss helt ferdige her vi bor nå. Hehe. Alle de småtingene som tidligere er blitt utsatt og utsatt henger lissom over oss som kjempeprosjekter nå.:) Men vi skal nok komme igjennom det, og det skal bli finere her enn noen gang når vi flytter herfra :) Heldige de som tar over gett ;) Kommer til å komme med flere innlegg om det nye huset, litt senere, men nå har jeg så masse annet på hjertet...hehe...lenge siden sist vettu, så jeg føler jeg må få tømt meg litt her :)

Kan jo starte med å syte litt...datt jo i trappa her en dag vettu, med lille på armen. Og da skal jeg si deg jeg beskyttet med det som kunne beskyttes med. Dvs, jeg datt jo ikke i trappa, jeg hadde kommet ett trinn opp og bommet på det neste, så da gikk jeg jo rett fremover da. Og med lille på armen hadde jeg jo ingenting å ta meg i mot med, så jeg smalt begge knærne i forkant på trappetrinnet, og for å ikke falle over lille, måtte jeg kaste meg rundt, og da slo jeg hofta! Stakkars meeeeeeg! ;)
Datt jo med mini på armen når hun var liten også, men da på vei ned trappa. Dundra rumpa i trappa og rant ned et par trinn, og den lille nette rumpa mi var blåsvart i flere uker etterpå...prøvde å få litt sympati hos Dag da, og fortalte at jeg hadde detti i trappa. Mr.Sensitive kikket på meg og sa:"Herregud, hvorfor går du i trappa med ullsokker da?!?!?!" Ingen medlidenhet DER i gården ;)

På lørdag var det nydelig her, og jeg tenkte jeg skulle lufte golfkøllene litt på Valle. Som sagt så gjort...tok med meg mann og min bror og dro ut. Klissvått på banen etter x antall regnværsdager, men litt våte føtter tåler jeg. Da vi kom til hull nr 6, hadde Dag spilt en ball som forsvant under en gran, og ball nummer to oppi en liten li med litt leire. Han fant den første, så da skulle jeg, som den snille kona jeg er, bare hente den andre. Gikk opp i skråningen og det sa SCHWUPP og der stod jeg med sølegjørmedritt til OVER kneet! Takk for det! Prøvde å tråkke ned med det andre benet for å komme meg opp, men da forsvant det andre også..sjanseløst ass. Heldigvis kom min kjære bror meg til unnsetning, men sank han også gitt, dog ikke like mye som meg. Endte med at han måtte legge ut noen svære steiner jeg kunne klatre på for å komme meg opp. Det var nok litt av et syn, og midt under seansen måtte vi ta en pause så vi kunne få ledd fra oss.:) Dag på sin side var helt uaffektert...da jeg kom ned igjen på fairway kikket han på meg og sa:"Plumpa du? Hentet du ikke ballen eller?" :) Jada, neida, såeeeeeh...me loves anyways <3
                                         Sparka gjørme de siste 3,5 hullene kan du si...:)

I går var vi ute med fine mammaer og småttiser hele dagen. Grilla og kosa oss! Og på vei hjem måtte jeg ta et bilde av Synken. Det var så fint der, når sola skinte og det var helt vindstille. Mia var kjempefascinert av "hiet" oppi fjellknausen der, og er helt sikker på at det nok bor en bjørn der oppe :) Jeg på min side er litt mer skeptisk til akkurat det ;)
I dag har jeg hatt fri og fått styra og pakket to kasser til, så nå er vi oppe i TRE ferdigpakkete esker som skal ned i huset til fredag. Hehe. Men første på planen i dag var tannlegebesøk med mini...hun var ganske spent, og i går kveld når hun la seg spurte Dag om hun trodde hun fikk en premie eller noe der, hvis hun var flink. Og det trodde hun:"Ja, hvis jeg er flink, får jeg sikkert en premie. En gammel ring eller noe tenker jeg!" ;) Lykken var stor da hun fikk velge i en helt full skuff full av premier, og ja, valget falt på en nyyyydelig ring med blå sten ;) MEN det aller gjeveste var nok allikevel at tannlegen kjente at hun hadde to løse tenner...store, fine Mia <3

Ha en fin kveld, så avslutter jeg her nå. Alltid koselig at du stikker innom :)
Klem på klem

3 kommentarer:

 1. Haha, skjønne Mia. Har ikke store forhåpninger iallefall;)
  Gleder meg såå til å se huset jeg ;)
  Løvs ju:)

  SvarSlett
 2. Hei! Er så lenge siden jeg har hørt fra deg nå!!!! At nå måtte jeg lete etter et innlegg!!! Og da fant jeg et vet du:) Gleder meg veldig til og se det nye huset altså ;) Ha en god flyttehelg! klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Hehe, ja hun ble veldig glad for en helt ny ring ;) Vi gleder oss til å vise frem også igrunn...har tatt et par bilder, så mye mulig det blir et aldri så lite innlegg i dag eller i morgen :) Klem til dere søtiser <3

  SvarSlett