Totalt antall sidevisninger

torsdag 5. april 2012

Påske da :)

Ok, aller først skal jeg beklage for at jeg ikke har vært flink til å oppdatere bloggen i det siste (IGJEN). Denne gangen er det fordi det har skjedd så masse greier atte, og me mye tanker oppi hodet, bursdagsfeiring av mini, besøk og maling av hus, har det igrunn ikke blitt tid til så mye blogging. Men nå er det snart sommerferie vettu...da får jeg masse tid til å skrive om alle tingene som skjer (evt ikke skjer) i livet mitt;)

Sånn i forhold til jobben, venter jeg spent på svar fra Bamble kommune på fellessøknaden jeg har sendt...jeg har fått beskjed om at jeg skal få svar "Ultimo april", og det er jo nå...og bare sånn for å nevne det, så lurer jeg på om ikke de bare kunne skrevet "I begynnelsen av april"....det er jo sånn at jeg måtte spørre min allvitende mann om hva de egentlig mente med "Ultimo april" Hehe. Men det er lenge siden det nå asså...hele 3 år, så nå har jeg visst det en stund ;) Anyways, jeg venter i spenning og håper at noen kan skvise meg inn i noen timer i løpet av uka.

Når vi snakker om jobb, kan jeg jo nevne at Dag snart har vært hjemme i 10 uker med lille, noe som jo betyr at hans permisjon er ferdig. Heldiggrisen jobbet jo på REC, og som sikkert alle har fått med seg, var det jo en kortvarig lykke for REC, så Dag hadde plutselig ikke jobb lenger, grunnet ansiennitet. Kjipelars! MEN...så ringte sjefen hans, som hadde en kamerat som ansatte, og CV ble sendt og VIPS så hadde Dag jobb, og skal begynne dagen etter permisjonen sin, faktisk på bursdagen sin, den 11.april :) Ikke sant han må ha med kake på jobb da??? Det mener nå jeg!

Og mini har fått feiret bursdagen sin, i gymsalen på Stathelle barneskole, og jeg sier det: Aldri mer bursdag hjemme igjen! Det var jo helt genialt! Langbord ute i gangen, rett ved kjøkkenet, alle puter, matter, tjukkaser og tau dratt ut og fisking i trappa...tjo og hei, leverpostei, to timer forsvant på null komma niks :) Og Mia fikk så masse fint av gjestene sine. Og hun var så stolt av kjolen sin (den hvite med rosa sløyfe jeg har vist i et tidligere innlegg) at hun sikkert var 10cm høyere den dagen. Og når en venninne hadde kommet hjem til mamman sin og spurt om hun også kunne få sånn borgermesterkjole som Mia hadde, ja, da vokste hun ikke noe mindre.:) Jeg for min del er litt usikker på hva en borgermesterkjole egentlig er, men jeg fikk inntrykk av at det er noe veldig bra ;)

I dag er første dag av påsken, og jeg har sendt størsten og mini opp på hytta til søsteren til Dag. Deilig her hjemme, jeg nyyyter stillheten. Men litt rart også...det ekke ofte både Dag og Mia er på tur. Men de blir ikke lenge da, kommer hjem i morgen allerede. Koselig for de med litt alenetid:) Mens de er borte har jeg benyttet meg av sjansen til å pynte bare bittelitt til påske. Hadde egentlig bestemt meg for ikke å pynte i år...er så sabla kjedelig å rydde det bort igjen.:) Men så fikk jeg inspirasjon av en søt venninne da serru, og da måtte jeg allikevel...pynten kan jo bare stå oppe, for i midten av mai forsvinner den uansett, ettersom vi har kjøpt oss hus, og må pakke alt vi har i esker ;) Så da måtte jeg ut på bjørkekvistslang da...og med de sære naboene vi har (på nedsiden vel og merke), var jeg jo livredd der jeg haiet til meg med rosesaksa. Men ingen tok meg, så jeg fortet meg inn igjen, satt kvistene i en vase, pyntet de, og tok frem den lille gule vårbrikka mi...og den var på en måte mer krøllete enn ikke. Da måtte jeg stryke faktisk...det gjør jeg jo aldri. Hehe. Vet at det er en husmorgreie, men jeg er jo ikke så god på de tingene - jeg har ikke ting som må strykes, og de tingene Dag har som må strykes, de stryker han selv...han har da vært i militæret :) Etterpå var det så fint og pent på spisebordet atte...eneste som er problemet nå, er at vi får kvist i øyet når vi sitter der og spiser ;)
                                                                        Glad påsk!

Nå skal kvelden nytes med litt tv før jeg kryper i seng og krysser alt jeg har for at lille for en gangs skyld kan sove hele natten...eller bare våkne en gang ellerno...holder det! :) Ha en fortsatt fin påske alle dere, så håper jeg dere stikker innom igjen!

Klem klem

3 kommentarer:

  1. Takk i like måte, Linda :)

    SvarSlett
  2. Du må nok bare være tålmodig. Ultimo betyr tidsrommet mellom den 21.og den siste dagen i mnd når det settes foran et mnd.navn. Lykke til!

    SvarSlett