Totalt antall sidevisninger

mandag 26. mars 2012

Dårlig samvittighet

Ja, som dere ser på toppen her, har jeg faktisk dårlig samvittighet overfor bloggen min, for at jeg er så dårlig på å oppdatere. En skulle jo tro at det skulle være mulig å rable ned noe innimellom, men det er jammen ikke mye tid en har til overs i uka. Og når helgen er her, da er jeg jo ikke så ofte på. Jeg har sagt det før, og sier det igjen...jeg skal prøve å skjerpe meg :) Hehe. Det største problemet er vel kanskje at det skjer så lite i mitt liv, som er verdt å skrive om, men nå skal jeg nå hvertfall rable ned noen linjer.

Forrige uke prøvde jeg noe helt nytt, og fikk noen nye erfaringer...klassen min (7.trinn) var nemlig på leirskole på Lifjell, og jeg skulle være en uke i 1.klasse. (Synes lissom ikke at jeg kunne overlate både mini og lille alene til Dag, ettersom lille fortsatt er "avhengig" av mamman sin). Så da var det de søte små som skulle slite med meg :) Jeg kosa meg veldig i 1.klasse, jeg, men jeg fikk nok kanskje bekreftet mine mistanker...jeg er nok ikke laget for å være hos de små. De er veldig søte og alt med seg, men jeg blir litt "frustrert" over at de er litt små..hehe. Sånn i forhold til de jeg er vant med! Hehe. Men så er det mye som er enda mere stas der nede...man er jo sjelden alene i klasserommet, da det stort sett alltid er en assistent eller annen lærer sammen med meg. Det er deilig! Også er de masse ute, og nå som det har vært så fint vær, har det bare vært fryd og gammen :) MEN i dag var det tilbake til min egen klasse, og dagen startet relativt brått hos Hansens i dag. Jeg bråvåknet 07.24 (14 min etter vanlig tid å stå opp), så det var ingen umulighet å rekke jobb, da jeg begynner 08.30. Problemet var at etter at jeg hadde summet meg litt, spurte jeg Dag om han hadde stilt klokka på soverommet...det hadde han ikke, så da var klokka faktisk 08.24...da rakk jeg ikke jobb vøtt! Haha. Men jeg kom sent men godt da, og det var godt å ha de fine 7.klassingene tilbake fra tur. Brune var de også...:)

I dag måtte jeg le for meg selv da jeg var og trente. Jeg stod og løp på ellipsemaskinen, og tv stod på foran meg, uten lyd...jeg var ikke så opptatt av den, men kikket opp i ny og ne. Den ene gangen jeg kikket opp, stod det på skjermen "Passer perfekt i kombinasjon med vår intimsåpe" og neste bilde, det var av at noen helte en hel drøss med wienerpølser oppi en kjele. Hehe...da lo jeg godt gitt. (Men jeg skjønner jo det nå når jeg skrev det, at den historien MULIGENS hadde vært bedre hvis du var der selv) Hahaha. Men nå har jeg nå hvertall fortalt det ;)

Jeg nevnte jo litt på det i stad, for det er jo så deilig og varmt for tiden. Jeg priser våren, og nå har jeg tilogmed satt ut påskeliljer på trappa, i tillegg til noen nyyyydelige stemorsblomster (som aldri dør...haha...så da blir det jo igrunn spennende å se når jeg får tatt de vekk igjen...). Ja, det er faktisk så fint der på trappa at når jeg skulle få besøk av en skjønn venninne forrige uke, så ble hun jammen usikker på om det var her jeg bodde, ettersom det var så snålt der. Haha, det sier en del om hvor flink(og opptatt) jeg er med blomster, stæsj og pynt :) Hehe.

Nå er det straks kvelden her i huset, har nettopp sett på Helt perfekt med Thomas Giertsen, og jeg må bare si at flaueputa er ALT for liten. Djiiiiz! Det er ikke ofte jeg blir skikkelig, ordentlig brydd, men når jeg ser på Helt Perfekt blir jeg virkelig det. Det er nesten så det gjør litt vondt til tider.:)

Vi blogges plutselig igjen :) Adios amigos! Puss puss :)

1 kommentar:

  1. Giertsen er skikkelig KLEINT asså!!
    Kjenner jeg synker ned i sofaen,rødmer og fniser :p

    SvarSlett