Totalt antall sidevisninger

mandag 21. november 2011

En deilig "oversize" hals

Her kommer vinter´n, her kommer den kalde fine tida. Her kommer vinter´n, endelig fred å få...Jeg er veeeeldig glad i vinteren, og nå synes jeg godt det kan komme litt snø så jeg kan få tatt på meg den deilige, tykke jakka, vintersko og votter og lue. Og nå...min helt nye oversize hals. Den ER så god og varm. Også så fantastisk enkel å lage. Fort gjort i en port:)

Ikke nok med at jeg vil ha på det deilige, tykke tøyet, men ungene vil jo ha snø også. Og i gata har vi hatt flere dugnader for å få til en skikkelig akebakke, og nå har det vært gravere og greier der borte, så nå blir den en kanoooooon akebakke for store og små, så jeg sier det:"BRING IT ON! Jeg ønsker meg sånn ca en meter, også temperatur på mellom -5 og -10 grader." Takk for at du hører på meg!

Men ikke for det...jeg ekke redd for å bruke halsen nå heller jeg. Snø eller ikke, det er digg å være varm i halsen :) Dessuten kan den brukes på flere måter...fint hvis lua en dag skulle være borte. Og det er den jo...borte, i rotet her...men den dukker jo opp igjen...stort sett ;)


Dårlig kvalitet på bilde, men du skjønner tegninga...:)
Oppskriften fant jeg på en blogg jeg stadig snoker på: http://www.bekkisheklerier.com

2 kommentarer:

  1. Den så heeeelt nydelig ut!! Etter at alle julegavene er unnagjort SKAL jeg lage noe til meg selv og lenge har planen vært nettopp en slik hals!

    SvarSlett
  2. Den er også helt nydelig. God og varm, også kan den brukes både når det er kaldt, og den pynter lissom opp en kjedelig genser eller topp :) Også SÅ lett! Det er jo bare dbst! Fort gjort:)

    SvarSlett