Totalt antall sidevisninger

mandag 28. november 2011

Nok en fin dag er over

Som dere kan lese av overskriften, så har dette vært en fin dag. Dagen startet tidlig da, kl 05.48, det skulle jeg gjerne hatt meg frabedt. Hvilken idiot bestemte at vi skulle ha en sommertid og en vintertid egentlig? (Og nei, jeg vil ikke ha svar på det, for det er ikke det som er poenget) ;) Poenget er...at fine lille var så flink til å sove på sommertid, så stilte vi klokka, og jammen lot lille være å stille klokka. Hun begynte i stedet å stå opp mellom 04.30 og 05.30...noe som IKKE falt i god jord hos mor, som har lakenskrekk på kvelden men IKKE om morgenen :) Nå er ting litt mer stabilt og hun våkner rundt 6 hver dag....aaaaalt for tidlig! Leverte mini i barnehagen og dro for å hente svigerinna mi, for i dag stod shopping i Arendal på tapeten for damene, mens Dag...han fikk beskjed om å gå seg en tur i skogen eller ved en strand. Her fikk han i oppdrag å finne noe rekved eller en "krøllete" kvist, sånn at mini kunne få kalender. Lydig han Dag gitt...da jeg kom hjem, etter å ha svidd av noen lapper, lå det ikke mindre enn 4 potensielle kalendere på verandaen. "Jeg var litt usikker på hva du egentlig mente og ville ha jeg asså, men jeg tok med litt forskjellig!" -Dag- :) Jeg derimot, så med en gang hvilken som egnet seg best, og jommen hadde han vasket og skrubbet den me svamp, så den var skinnende ren. Så da var det 24 pakker som skulle pakkes inn og henges opp, og jeg synes den ble fantastisk sjarmerende!:) Hva synes du?
Nå er det bare å vente på 1.desember, sånn at mini kan begynne innhugget!

Vi var som sagt på shopping i dag, og på handlelisten stod ulltøy til mini. Ettersom hun virker til å være allergisk mot bukser, kan det være greit med litt ulltøy i litt nøytrale farger. Det fikk jeg tak i...og mere til. Litt som å ha med seg handleliste på IKEA...eller som å gå i butikken å handle på tom mage...blir så møe mer enn en hadde tenkt seg.

Som jeg har nevnt tidligere, så er støvsuging og vasking laaaaaangt nede på lista over ting jeg ønsker å drive me, ja jeg trukke de er på lista engang, men innimellom så gjør jeg det jo..når hybelkaninene er blitt så store at de kan koses med, da er det på tide å ta de (det sier mamma hvertfall) ;) Omtrent sånn som dette kan de bli her...skikkelig nusselige, og da er det jo trist å ta de også da...
Og nettopp fordi jeg tar huset kun når jeg må, sånn sa en gang i uka..HVIS jeg får tid, og det ikke skjer noe annet gøy :), måtte jeg bare kjøpe dette skiltet, som jo faktisk sier sannheten i Casa de Hansen.
Me loves! :)

2 kommentarer:

  1. Så fin kalender du har laget :) Kan tenke meg frøkna gleder seg!

    SvarSlett
  2. Takk for det:)Nå skal ikke jeg ha all ære for den da...det var jo Dag som fant den, jeg bare kommanderte han ut, jeg. OG han var bra mannfolk og pakket inn og merket flere pakker, samt hang de opp:) Hun gleder seg vettu, men merker jo at den kanskje kom opp litt for tidlig, men Dag skal jo jobbe ettermiddager, og jeg hadde jo IKKE fått den opp alene, så da måtte det bli i går:)

    SvarSlett