Totalt antall sidevisninger

lørdag 26. november 2011

Julegrantenning

I dag har vi vært på julegrantenning i Langesund, og jeg må si, jeg kjenner julefølelsen kommer snikende sakte men sikkert. Dagen i dag har bare vært farting og handling og surr, og mini har spurt siden vi stod opp kl 06.20:"Nå er det vel ikke lenge til julefesten vel, mamma? Det er sikkert snart. Når der den festen da mamma?". Men når vi hadde kommet oss hjem og lille skulle sove, så var det en venninne som lurte på om jeg ville bli kvitt Mia noen timer før vi skulle på julegrantenningen, og jeg var ikke sen om å takke ja til det. ;) Mini kan kåres til "årets mest sosiale" hvert år, hun, så lykken var stor da hun fikk høre at hun skulle på besøk til venninnen sin. Men aller først måtte vi jo ta bilde av forventningsfulle "nissejenta" som snaaaart skulle på julegrantenning.
Etter soving, var lille også klar for sin første julegrantenning noensinne, og sånn i siste lita før vi hastet ut av døren, rakk jeg å knipse et par bilder av henne. Kvaliteten er så som så, det et jo tatt med mobilen, og å få en 6mnd gammel bebis til å ligge helt stille, det er jammen ikke lett. Men det er ikke vanskelig å se hvor søt hun er allikevel ;)
Vel nede i Langesund var det god stemning i gatene, og nisse-/fakkeltoget gikk en liten runde, før de endte opp på torvet foran det stoooooore, og i år, FLOTTE juletreet! Og mini, ja hun fikk hola til seg en fakkel...hehe.
Etter fakkeltog, synging og gang rundt juletreet, var det klart for kveldens høydepunkt. Nemlig nissen!!! Trurukke han hadde sekken full av godteposer a? Han hadde det serru, og Mia var stadig borte hos han, snakket litt og sang litt av "På låven sitter nissen". Da ble han sikkert veldig glad! ;) Etter at alle barna, som seg hør og bør, hadde fått godteposen sin, gikk nissen. Mia kikket på han, løp etter han og sa:"Jeg har faktisk vært GANSKE snill i år!" Og jammen fikk hun en godtepose til. Og nissen, jo han fikk en gooood klem <3

Nå er begge gullene lagt i seng, Dag kom hjem fra jobb, dusjet og dro, så her sitter jeg og blomstrer. Kanskje jeg får heklet litt...nå som ikke Dag er her og forstyrrer me all skravlinga si ;)

Har du fått julestemning enda?

5 kommentarer:

 1. Nyydelige nissejenter du har :)
  Dårlig med julefølelse her desverre!
  Kommer vel samtidig med snøen,sånn ca januar kanskje? :p

  SvarSlett
 2. Fine Mia og gode, lille Erle :)
  hehe, julefølelse kjenner jeg ikke til.. :P ;)

  SvarSlett
 3. Takk snupper :) Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd selv også ;)
  Ja, enig me deg, Linn...snøen kommer nå snart...hvis ikke får vi rømme til fjells, der daler det hvite ned nå har jeg hørt <3

  SvarSlett
 4. For noen nyyydelige små nissejenter du har!!
  Jeg har ikke fått scanna oppskriften i helga, men du får den så fort jeg har ordna det. Lillemor er syk og har vært det i en uke nå skjønner du så glemmer en del om dagen...

  SvarSlett
 5. Kikka: Tusen takk for skryt for nissejentene mine <3 Ikke no stress, jeg holder på me sengehyggen...det gååår såååå saaaakteeee :) Men hvor mye garn brukte du på ett sett? Skal til Sparkjøp i morgen, og da tenkte jeg å handle litt garn nemlig. Håper lillemor snart blir frisk igjen, det er ikke noe moro når de små ikke har det noe bra. Masse god bedring:)

  SvarSlett