Totalt antall sidevisninger

mandag 16. januar 2012

Alt for lenge siden sist!

Ai ai ai, nå var det jammen lenge siden jeg hadde vært innom og lagt igjen et spor etter meg. Men...jeg lever jeg. I beste velgående. Det er bare det at det skjer så mye om dagen, også har jo datan min hatt en nær-døden-opplevelse, så den har vært lenge borte. Men i dag fikk jeg den igjen...frisk og rask og klar til bruk. Jeg er så heldig at jeg har en datakyndig svoger...flaaaaaks for meeeeg, og dere, ettersom det kanskje da blir lettere å skrive innlegg. Da kan jeg skrive akkurat når det passer meg, jeg trenger ikke vente på at Dag skal bli ferdig med å kikke på alle de 1743 nye båtannonsene på Finn lenger ;)

Jeg har siden sist, som så mange andre, blitt bitt av wordfeudbasillen...spiller og spiller, og blir litt snurt hvis jeg taper...heldigvis er ikke det så ofte.;) Har igrunn fått med Dag på det også, så nå kan vi sitte i hvert vårt hjørne i sofan og spille mot hverandre. Det er så utrolig romantisk! Hehe. Mini har også begynt å spille...med henne spiller vi "Se hva jeg kan". Det er igrunn et fint spill å spille med henne, da det er litt lett lesing, litt tall, litt klokkelæring og litt begrepslæring. Det eneste som er negativt er at hun er verdens dårligste taper...helt seriøst lissom. Hvis lille har lagt seg, pleier jeg igrunn å la henne vinne, for det blir så mye skriking og gauling hvis hun taper.:) Men så må hun jo lære seg å tape også, og de gangene hun taper, løper hun av gårde inn på et annet rom. Hehe. Søteste Mia...hun blir fort blid igjen da. Og i dag gråt hun faktisk ikke fordi hun tapte, nei, for hun gråt fordi hun var så glad i meg! <3 Hehe

I helgen var vi i Drammen hos min kjære bror og dama. Måtte jo oppsøke snøen så Mia fikk prøvd de nye skiene sine, og der var det faktisk LØYPER asså! Hehe. Det er ikke så mye som skal til for å glede de små. Heldigvis! Vi må nok innover igjen hvis ikke det kommer noe snø hit, vi skal tross alt satse på å avle frem den neste generasjons Marit Bjørgen.;)

Apropo Marit Bjørgen...i dag har jeg meldt meg inn på treningssenter. Nå får nok være nok, så får vi se hvor det bærer hen...det kan jo ikke bli stort verre av å trene. (Hvis jeg faktisk drar meg ut av sofan og møter opp der nede) Men Dag også meldte seg inn, og da ser jeg for meg at det blir litt enklere, kanskje tilogmed litt konkurranse oss i mellom. Men det er så trasig, for alle vet at menn går ned i vekt mye raskere enn oss jenter...men nå skal det sies at jeg nok kanskje har litt mer enn han å ta av, så hvis jeg er heldig så er det jeg som vinner;) Jada, konkurranseinstinktet er det ikke noe å si på.:) Prøver jo fortsatt å være flink jente å bare spise snoperier og annet godt i helgene, og faktisk så er jeg ganske flink...i dag røyk jeg på en smell, men det var bare fordi vi fikk besøk av noen venner, også spurte de om jeg ville være fadder for den lille fine bebisen deres når de skal døpe henne. Og det ville jeg jo, så da ba jeg de inn da, på middag like gjerne...og jammen ble det deilig middag av ingenting i dag. Det er så deilig når jeg kan bruke det jeg har...det burde jeg være flinkere til! :) Så da ble det lissom dessert da, og kanskje en liten kjeks, og jammen en bit med delfiakake også. men nå skal du høre her...det smakte ikke spesielt godt. Og det var moro for meg da! Som ALLTID synes snoperier smaker godt. Så da får vi se om det holder seg...;)

Nei, i dag ble det et langt og kjedelig innlegg, men det var fordi jeg ikke egentlig hadde noe å skrive om. Så da får jeg heller avslutte her, og komme sterkere tilbake ved en senere anledning! ;)

Ha en fin kveld!

1 kommentar: