Totalt antall sidevisninger

mandag 23. januar 2012

Bursdagshelg :)

Hurra for meg som fylte mitt år, ja meg vil vi gratulere!!! :D Jeg har hatt bursdag, og det er også grunnen til at jeg ikke har hatt tid til å skrive noe. Har jo hatt mer enn nok med pakker og middager og desserter og koselig besøk. Men nuh er hverdagen her igjen, og jeg kan få skrevet litt. Kick off på fredagen var RockyBox på MyLife. 30 min med luftboksing og møøøøe knebøy og litt boksing med vekter og litt hopping...jeg trodde aldri jeg skulle si det, men det var gøy asså! Det kan jo selvsagt være at det er fordi det er helt nytt for meg, jeg har en tendens til å bli veeeeldig intens til å begynne med, men så dabber det litt av. Hehe. Men det er jo lov å HÅPE på at det holder seg like moro, og at jeg gidder å gå der hver fredag:) Etter trening var det bare hjem og stelle seg, også skulle vi ut på middag sammen med min bror og svigerinne, og Dags bror og svigerinne. Og valget falt på Wine&Dine i Porsgrunn, og FOR et valg! Det er den desidert beste biffen jeg har smakt! Hadde ikke trengt tenner for å tygge den vøtt...så mør var den. Det var moro for unga! :) ( www.tournedos.no ) Det eneste de var litt dårlig på var "servicen"...de var litt lite oppmerksomme i forhold til oppfølging med drikke for eksempel...ingen som spurte om vi ville ha noe mer eller noen ting, så da ble det litt færre "øllær" på de som gjerne skulle hatt en eller to til ;) Så sparte vi de pengene. Og som en "grand finale" så kom jammen meg desserten min med stjerneskudd på...wooooohooooo! Det er stas å ha bursdag asså! Maria hadde tysta vøtt, så da ble det ekstra oppmerksomhet på gæmlisen (som var den desidert yngste i selskapet, med sine 29 år). Det kan vel kanskje ikke stikkes under en stol at jeg er litt over gjennomsnittet interessert i oppmerksomhet, så en kan vel si at akkurat da hadde jeg det som plommen i egget! :D
På lørdag var jo den store dagen da...folk spør hvor gammel jeg er, og jeg svarer, som sant er, 29 år. Da sier mange:"Oooh, neste år er du 30!!!!" Jeg ekke redd for å bli 30 jeg asså...jeg er tilogmed så gammel at jeg sier tredve;) Dessuten er jeg glad for hver gang jeg har bursdag og blir et år eldre, da alternativet FAKTISK er møøøøe verre! :) Heia meg helt til jeg blir 80! :D Hvertfall så fikk jeg besøk av Anja og Inge og søteste Sara. Jeg hadde jo egentlig ikke tenkt at de skulle vite noe om bursdagen min, men Mia hadde fått sagt fra, så her kom de da...og trurukke de hadde med seg både gave og kake a?!? Joooda, blir ikke verre å ha bursdag da vettu;)
Deilig nybakt brownies med vaniljesaus. Er aldri feil det! ;) Dessuten så fikk jeg jo som sagt gave...Anja pleier lissom å passe litt på meg da...sier fra når jeg må bytte ut blomstene på trappa åsånn, og nå var hun igrunn klar for at jeg skulle ta ned adventskransen, så jeg fikk et kjempefint hjerte til å henge på døren. Hehe. Det er veldig greit å ha en sånn asså!:) Også så fint det ble der...


Senere på kvelden kom Maria og Karl Christian (som planlagt), da jeg hadde lovet de treretters som "betaling" for diverse saker og ting som de ikke skulle ha med seg på flyttelasset...det hørtes litt suspekt ut, så jeg velger å spesifisere det...et vitrineskap, et servise og et bestikksett. Hehe. Så skulle jeg være flink da, og ta bilde av forretten da, for den er så deilig, også ser den så delikat ut...men før jeg fikk surret meg til det, så hadde alle 4 spist opp. Haha. Men det var reker i fetaost da. Nyyyydelig! Hovedretten var keftedes, og desserten kom rett fra fryseskapet på Ica, nemlig en menuettkake. Så pyntet jeg med en liten appelsinbåt da vettu, så da så det nesten ut som om jeg hadde slengt det sammen selv;) Fikk gave av de også jeg...garn av Maria, og en 4pk med Pepsi Max av Karl. Men jeg må si...det som gjorde aller mest inntrykk var nok kortet fra Karl. Et Hannah Montana-kort, og der stod det faktisk at jeg var kul...NESTEN like kul som, nettopp, Hannah Montana! ;) Kjempefin dag, kunne ikke hatt det bedre!

Det var kort oppsummert min fine bursdagshelg, men på tampen må jeg jo nevne at tilogmed værgudene husket på meg i år...masse deilig hvis snø lavet ned på dagen min. Akebakken er i tipp topp stand og skiene (til Mia) blir flittig brukt. We loves! ;)

I dag har vi ikke gjort stort...eller dvs. noe har vi jo fått gjort. Blant annet har vi ryddet ned (ikke helt bort enda) julen...hehe. Dere synes kanskje det var litt sent, men jeg har jo ikke hatt (tatt meg) tid til å ta det før, så da pakket vi det sammen i dag...deilig å få det ned også, nå gjenstår bare å pakke det ned i kassa si, for foreløpig står det fortsatt på bordet i stua;)
Det ekke så mye da, merkelig at jeg ikke har hatt tid til å ta det før...det tar ca 10 min å dra sammen. ;)

Helt på tampen vil jeg bare nevne en skikkelig gladnyhet. Jeg satt i bilen og hørte på radioen i dag, og der sa de:"Er du av de som sliter med de ekstra kiloene etter jul og nyttår? Ikke fortvil, for nyere forsksning viser at å ha litt ekstra fett på rumpa og lårene er sunt for deg! Det er faktisk sånn at i motsetning til det farlige magefettet som gjør at du dør tidligere, så gjør rumpe/lår fettet at du lever lengre...!" Jeg kommer til å bli 100år...MINST!

*Danser rundt i stua og synger* "I like big butts and I can not lie. You other brothers can´t deny..."

Ha en fortreffelig aften!

Stooor klem fra meg

1 kommentar: