Totalt antall sidevisninger

mandag 9. januar 2012

Her kommer vintern, her kommer den kalde fine tida :D

Du kan tro lykken var stor her i huset i dag tidlig, når mini stakk snuta si på utsiden, og hun kunne se at det kom pittelitt snø ned fra himmelen. Gradestokken i bilen viste -4 grader, og vi ble enige om at sjansen for at det ble et ordentlig snøfall i dag var ganske stor. Og jammen ble det snø i dag. Ikke var ikke bare mini som var glad da...det er ikke alltid det skal så mye til for å tilfredsstille meg heller, og jeg har vært over gjennomsnittet fornøyd i hele dag:)

Jeg må si...at vinterhalvåret uten snø, det er ikke vinterhalvår for meg. Her om dagen, i begynnelsen av januar, så svelget jeg faktisk en flue! Tenk det, en FLUE! I januar! Det skulle ikke vært mulig det vettu, og det var DA jeg virkelig skjønte hvor mye jeg savnet vinteren. Så nå som snøen er kommet, så kan jeg kanskje slippe de fluene. Selvom jeg i dag tidlig kom ned på badet, og da krabbet det en bitte liten sukkermaur opp på foten min. Og etter den kom det 3 til, men de rakk aldri å komme seg opp på foten min. Muahahah ;) Men det er skummelt å drepe en maur eller 3...tenk på alle de som kan finne på å komme i begravelsen. Nei, en skal nok ikke være for tøff heller ;) De stakkarne hadde sikkert begynt å fryse nå som vinteren kom, og tenkte at de skulle kravle seg frem til varmekablene våre for å varme seg litt...de er nå litt dumme også, for det samme skjer hvert år...det ekke kult å komme opp på badet vårt...det er ikke så mange som kommer tilbake til tua si igjen ;)

Anyways...etter barnehagen var mini superklar for en skitur, og ettersom hun har mast om det siden før hun fikk nye ski til jul, så skulle det nå bare mangle om vi ikke skulle ta en tur ut. Mini spente på seg skia, og lille fikk på seg en stor dress (som jeg ikke tror hun skjøne poenget med der og da), og vi satt henne på akebrettet og turet bortover veien, mot den nye, freshe akebakken. Mia superstolt på nye ski, og lille gapende, for å se nøyaktig HVOR mange snøfnugg hun kunne fange før vi skulle inn igjen. Hehe.
Stolt jente med nye ski. Det ble en skitur som sagt, frem og tilbake til akebakken, før hun dro hjem og byttet ut skiene med akebrett og dro tilbake til akebakken, hvor hun ble en time.:) Og når hun kom hjem...sovnet hun som en stein:) Det er ikke mye som er finere enn barn som sover...så fredfulle..helt uten bekymringer <3 <3
Jeg tror lille var mest overrasket over fremkomstmiddelet, men hun koste seg veldig oppi der, og hver gang vi stoppet ble hun utålmodig. Det må vel bety at hun likte det vel? :)

Prosjektet "spis mindre digg og mere frukt og grønt" går sin gang det...jeg har mine sprekker, men ikke på langt nær så mange som tidligere:) EN liten Kong Haakon konfekt...det kan egentlig ikke kalles sprekk. Men...i dag dro jeg på butikken og kjøpe noen mandler og møøøøøøøørk sjokolade, sånn i tilfelle jeg blir helt innhol, for da har jeg lest at det er lov med LITT. ;) I tillegg til det kjøpte jeg (på oppfordring fra min bedre halvdel, som for øvrig er MYE flinkere enn meg) masse frukt som jeg la i fruktfatet. Og jeg må si...et fullt fruktfat innbyr faktisk til å spise frukt. MYE mer enn et tomt et ;)
Er du ikke enig? Det ser jo ut som om det er tatt rett ut fra en livsstilsreportasje i ett av de "masete" damebladene, som ALLTID har så mange gode tips på å bli sunn og frisk og tynn og ja jeg vet ikke hva;) Nuh skal jeg avslutte for å ta meg et "Jazz-eple" - ekstra friskt og crispy med ekstra aroma. Faktisk! ;)

Ha en fin kveld!2 kommentarer:

  1. Juhu,maaange av oss som eeelsker denne SNØEN ja :D
    Så søte bilder av de søte snuppene dine!
    Ja skjønner det ikke er ordentlig vinter når man har TO marihøner boende i stua ;)

    SvarSlett
  2. Hahaha, ja, noen har marihøner, andre har fluer og maur:) men det er som du sier...de har ikke noe her å gjøre...ikke på denne tiden av året:)

    SvarSlett