Totalt antall sidevisninger

tirsdag 10. januar 2012

Surriboks ;)

Det desidert beste med å være et premierotehue, er den enorme gleden man opplever når man finner igjen noe man ikke har sett på flere år, og som man var HELT sikker på var borte for godt. Sånn hadde jeg det i dag, når jeg holdt på å rydde og fant en kjole som mini hadde da hun var liten. På den tiden jobbet jeg på Barn og Utstyr, og i det jeg pakket opp kjolen, tok jeg den med meg hjem og jeg var sååå glad for den.:) Jeg tror mini rakk å bruke den to ganger før den var sporløst forsvunnet...jeg kunne ikke FATTE hvor den var, og jeg må ærlig innrømme, at det var ikke få ganger jeg kikket mistenksomt på de barna jeg kjente som plutselig hadde samme kjole, og jeg tenkte:"Å jasså, du...så det er DER den har havnet!" Hahaha, jeg kjenner nå at jeg er veldig glad for at jeg ikke konfronterte noen med det;) Hahaha, neida, det var ikke sånn at jeg virkelig TRODDE at  noen vi kjente hadde stjålet den lissom (jeg kjenner da meg selv godt nok til å vite at jeg fort roter bort ting), men det var jo veldig merkelig! Men så fant jeg den altså i dag...i bunnen av en kleskurv jeg ikke har brukt, eller i det hele tatt tenkt på siden da, under to "Bamblebunader" og en flytegenser. At jeg ikke tenkte på å kikke der...;) Nå gleder jeg meg igrunn bare til lille kan få brukt den, og jeg lover å ta godt var på den og passe på å legge den der den hører hjemme:) (Hvis jeg ikke har rotet den bort igjen innen den rekker å bli passe) :) Så da var dagen min reddet...sagt det før og sier det igjen...det skal ikke så mye til;) Det ER tross alt bedre å gå rundt og være fornøyd og smile, enn å surmule. Da er det viktig å sette pris på de små tingene i livet, da får man plutselig mye å glede seg over:)
Vanskelig å se nøyaktig HVOR fin den egentlig er...fargen er en helt annen, litt lysere på en måte, og litt klarere. Også er det noen nydelige broderte blomster der, men de faller lissom litt bort i alle skrukkene;) Det er nemlig sånn en kjole blir når den ligger nederst i en kurv i 2 år;) Falt aller mest for den spisse hetta. Sukk som jeg gleder meg til lille blir stor nok til å bruke den:)

Tirsdagskvelden er her, og jeg gleder meg til "Fruene". Deilig å bare kunne sitte i sofan foran tv og ikke gjøre noenting igrunn. Sånn rent bortsett fra å se på tv da, og kanskje hekle litt, og kanskje henge litt på facebook og kanskje tilogmed blogge litt. Er ikke noe tvil om at jeg ikke er mann i hvertfall..så mange ting som jeg kan gjøre på en gang;) Ha en finfin tirsdagskveld, vi pråtæs ;)

Klem fra meg:)


2 kommentarer:

  1. Haha,fort gjort! Så moro du fant den,og godt det er enda ei snuppe som får bruk for den :) Men du skulle jo ha lagt ut bilde av den da,sånn for nysgjerrige lesere ;)

    Yey,fruene skal ses her også!

    SvarSlett
  2. Ja, jeg vurderte det, men så ble jeg plutselig usikker på hvor den er...hahaha, kanskje jeg skal gå og se om jeg finner den og slenge ut et bilde:) du ekke dum du, Linn ;)

    SvarSlett