Totalt antall sidevisninger

tirsdag 6. desember 2011

Dagens gruff

Haff, i dag har jeg vært litt oppgitt. Jeg fatter ikke hvorfor det ALLTID er forsinkelser når man har time hos legen eller på sykehuset! Misforstå meg rett, jeg skjønner at akutte tilfeller må komme først, men det er bare så merkelig at jeg ALDRI kommer inn til tiden. Ikke er jeg ofte hos legen heller. Selv de gangene jeg har første timen...da er det forsinkelser. Forklar det den som kan! Anyways...hadde time på sykehuset for en MR i dag kl 9.45, og 9.55 kom legen og beklaget og sa at det var noe som ikke var helt i orden med maskinen, så jeg måtte nok vente litt, men han regnet med 10.05. Det var selvfølgelig helt greit. MEN når han kom tilbake 10.30 og lurte på om det gikk greit å vente, så måtte jeg jo nevne at jeg hadde en 6mnd gammel bebi som kanskje ikke synes det var så veldig greit å vente...eller pappan hennes. Jeg var vel kanskje mer bekymret for han. Som hadde tatt fri fra jobb for å passe lille. Hun kan jo ikke akkurat overlates til seg selv heller. Hvertfall...10.45 kom jeg meg inn og jeg ble liggende ikke mindre enn 2(!) timer i MR-maskinen. DE-JIIIIZ så kjeeeedeeeeliiiiig! Og når jeg kom ut til mann og barn var de i overraskende godt humør begge to, men lille hadde bæsja og jeg TROR hun holdt på å sulte i hjel ;) Det er ikke det at jeg tror at jeg er alene om å vente på et legekontor/sykehus, det er bare det at det er så kjedelig og ikke minst irriterende når det står på.

Jeg synes det er mangel på respekt for andres tid. Jeg sier som en klok venninne av meg sa:
"Enten må de bli mer realistiske i forhold til konsultasjonstiden, eller så må de få inn flere leger! Og enda verre blir det hvis man må på laben og ta prøver etterpå. Der har de jo bare et køsystem som gjør at man kan risikere å måtte vente et par timer! Tenk hva det koster samfunnet når folk må ta seg fri i timesvis for en tur til legen! (Er tross alt mange som går til legen uten å ha permisjon eller å være sykemeldt) grrr!!" Kloke ord fra Kaia!

Vel vel...jeg har nå ikke bare vært sur i dag jeg asså. Har opplevd noe fint også, jeg. Blir så glad når jeg hører om ærlige mennesker. Vi har hentet julekortene i dag (så nå er det noen heldige utvalgte som snart kan dukke ned i postkassa si), og de ble veldig fine. En time etter vi var kommet hjem, ringte telefonen til Dag. "Hei dette er Anita fra Bryns Blomster, eller, det er Anita, men jeg jobber på Bryns, ja, nok om det. Jeg har en bunke med julekort her jeg, som jeg lurer på om du savner. Jeg fant de på JET på Herøya og heldig for deg at du har et så sjeldent navn. Jeg googlet deg, og der fant jeg nummeret. Jeg drar fra jobben nå, så hvis dere vil hente de, så kan dere bare stikke innom og si at dere skal hente de, og at de ligger på disken til Anita!" Ooooh lykke!!! Jeg freste bort på butikken og kjøpte engleservietter og et fint lys til denne Anita og kjørte rett opp. Sånne mennesker vil vi ha flere av!

Og så til dagens høydepunkt (og de er det flere av). Det første kom på vei hjem etter å ha hentet julekortene; store hvite filler som dalte ned fra himmelen <3 Elsk!! SNØØØ! Endelig! Nå skal den jo sikkert ikke ligge, men med ett snøfall kommer det flere, og endelig kan vi glede oss over at vinteren er kommet.

Nå er barna lagt og Dag er sendt ut av huset, og da er kanalvelgern (ja, eller fjernkontrollen som noen velger å kalle det) min :) Håndballkampen er på, og jeg har kjøpt meg sjokolaaaadeeeee! <3 Enda en ting jeg elsker. Og det er ikke hvilken som helst sjokolade heller!
Slik ser den ut...4 nydelige sjokoladeegg, fylt med sjokoladekrem. KAN det bli bedre?? Neppe! Her er ett av eggene:
Se på det egget da...det smiler jo til deg. Kan ikke la være å spise da vettu. Så da røyk jeg på en skikkelig smell da kan du si.
Det eneste jeg kanskje lurer på, er hvorfor de har sendt med to skjeer? Ser Freia for seg at jeg skulle dele med meg? Eller er det sånn i tilfelle skjea knekker? Det er jo greit å være føre var mener jeg...her er i hvertfall bildet av en tom boks og en helt ubrukt skje, så da håper jeg meningen med to skjeer var det siste alternativet, hvis ikke blir nok Mr.Freia ganske skuffet over meg ;) Sier (nesten) som de sier i Smash-reklamen jeg:"Det skal godt gjøres å bare spise to" (sånn hvis det var meningen at de skulle deles på to..) :)

Oioioi, det ble et langt innlegg, men nå skal jeg avslutte. Det er jo ikke sånn at jeg tvinger noen til å lese, så hvis du er kommet helt hit, så var det av egen fri vilje, og det skal du vite, jeg er superglad for at du tok deg tiden. Tusen takk til akkurat DEG, for at du ville stikke innom her i dag.

Ha en fortreffelig kveld, og HEIA NORGE! :D4 kommentarer:

 1. hihihi!! Jeg er beæret over at du har valgt å sitere meg, Vibeke! Var godt å få letta litt på trykket OG å komme på trykk! :D

  Herlig innlegg! Ikke noe pes å lese langt når det er så godt skrevet vettu. ;)

  ELSKER at det finnes mennesker som Anita. Jeg fikk en tlf fra en mann for 14 dager siden som hadde funnet lommeboka mi. Var glad i mange dager etterpå! =)

  SvarSlett
 2. Hehe, siterer gjerne kloke hoder;) Var så enig i det du skrev, og kanskje litt i "fyrrigste" laget når jeg svarte ;) MEN når sant skal sies satt jeg og flirte litt også når jeg skrev det :) Så koselig at du slenger inn en kommentar og atpåtil skryter av meg;) Det er stas! Heia ærlige mennesker, måtte mange mange fler dukke opp:)

  SvarSlett
 3. Kjenner meg sååå igjen i det legestyret. Jeg er så sinna på legene om dagen at jeg holder på å sprekke jeg... ARRRG!

  SvarSlett
 4. Ja, det skjønner jeg Kikka. Og enda verre er det jo når det er de skjønne små som er dårlige og ikke har det noe bra! Masse god bedring til lille snuppa di :)

  SvarSlett