Totalt antall sidevisninger

søndag 11. desember 2011

Heklet sjal

Jeg da...hadde så søndagfølelse i går at jeg på en måte avsluttet helgen da. Men så ble jeg så glad når jeg våknet i dag og innså at det fortsatt var helg. Hehe. Sånn er det når man er med på festligheter på fredagen, da blir helgen dobbelt så lang som vanlig. Kjennes det ut som i hvertfall ;) Dagen i dag har vært veldig rolig, jeg har blant annet fått spist opp de kakene jeg lagde i går som IKKE fikk plass i kakeboksen...viktig å få spist de så de ikke skulle bli dårlige vettu. :) Også har vi vært på deilig kalkunmiddag hos Dag sin svigermor. ;)

Jeg har jo også endelig fått garnet som skal til for at sjalene mine skal bli ferdig, så da fikk jeg gjort ferdig det blååå i dag. Det er så deilig å få ferdigstilt noe. Til dette sjalet ble jeg inspirert av en jente jeg har snakket om tidlig i innleggene, nemlig "Kikka" som har bloggen som heter "Hekleriheklera" (som du finner på høyresiden av min blogg her) Hun lager mye fint asså. Sjalet ble ikke helt det samme, for jeg måtte bare innse at sånn blomst som hun hadde heklet til sitt sjal...nei, det lå ikke for meg. Jeg prøvde jeg, men innså fort at jeg måtte manøvrere meg vekk fra den siden og over til noe meget enklere :)
Dag som tok bilde, derfor det er litt "blurry" ;)

Minis store höjdare i dag var pakken i pakkekalenderen...nissekjole med nisselue. Hun har faktisk ønsket seg den kjolen siden til jul i fjor, men da var de tomme for str, så da skulle det nå bare mangle at hun fikk den i år synes jeg ;) Det er så moro å se gleden i ansiktene deres, når de pakker opp noe som de virkelig har ønsket seg...og når ønskene ofte er så "små", så er det veldig stas å innfri. Denne kjolen var kalenderens desidert dyreste gave, og den var helt oppi 69 kroner ;)
Og her i huset så er det viktigste med kjolene, at de snurrer. Alle skjørt og kjoler må igjennom "snurretesten", og denne bestod med glans. Du skal heller ikke være trygg dersom vi møter nettopp DEG, og du har valgt kjole, tunika eller skjørt som antrekk...spørs om ikke du må igjennom snurretesten til Mia da ;)

Vi blogges vel i morgen, håper du stikker innom, og legg gjerne igjen et lite spor etter deg :) Da blir jeg så glad!

3 kommentarer:

 1. Det ble jo kjempefint snuppis :) <3

  SvarSlett
 2. Så fin blogg da Vibeke :-) Kjempe flink er du, både til å skrive og hekle, og skjønne Mia da, hun er jo bare super skjønn!

  SvarSlett
 3. Kristin: Takk :) Ble litt stort kanskje synes jeg, men får se hva jeg gjør me de...er jo snart ferdig me det sorte også vettu:)
  Irmelinn: Tusen takk for alt skryt, det var koselig:)Moro at du stikker innom og kommenterer:)

  SvarSlett