Totalt antall sidevisninger

søndag 4. desember 2011

O herrrrlige helg

Jeg er veldig glad i den gode julestemningen og synes det er veldig koselig med julepynt.  Derimot har aldri vært så innmari strukturert på å få opp og ned den julepynten (adventspynten) Det blir litt sånn pø om pø, og jeg mener at det er ikke så nøye når det kommer opp, bare det rekker julaften. :) Nå har det jo vært pittelitt julepyntet her siden forrige helg, men i dag dukket det opp mer. Dag sin store stolthet, kirken, er kommet opp, adventsstaken i vinduet er oppe og julestjerna henger på kjøkkenet. Jule-kjøkkengardinene  ER tatt frem, men jeg er neimen ikke sikker på om de kommer opp igjen i år, etter at jeg tok de ned etter jul sist. Her i huset står gjerne all julepynt til 13.dag jul (noen ganger 20. dag jul), men i år…da tok jeg ned julegardinene en halvtime før gjestene skulle komme i 4årsdagen til mini…2.april ;) Bedre sent enn aldri mener nå jeg :)
Dette er Dag sin stoooore stolthet.:) Kjøpt på Liseberg på julemarked for to år siden, etter myyyyye vurdering, endte han opp med å gå en lang vei tilbake til boden som solgte de. Den gjør seg jo godt også da, og mini synes den er VELDIG fin:)

Apropo julemarked; vi var på julemarked i Langesund i går, vi, og det var veldig koselig. Det startet med "Tøysenissen Knut" og Mia var ivrig tilhører. Ja, jeg tør våge å si at hun var den ivrigste. Hun hoppet opp og ned hver gang han spurte sitt unge publikum om noe, og ropte ut svar, og var ikke sen om å rekke opp hånda når han trengte noen til å komme opp på scenen. Opp bar det, og sammen med flere andre barn, fikk hun utdelt en bjelle hun skulle riste på hver gang nissen "slo" henne i hodet. Hun var så fornøyd der oppe, og var nok i sitt ess der hun stod og bjellet i vei :)
Etter at tøysenissen var ferdig, kikket vi i de forskjellige bodene. Så masse koselige boder, men mye en kunne ha laget selv også. Og jeg må innrømme at jeg og Kristin (hun som lærte meg å hekle), ikke var sene om å begynne å fable og drømme om vår egen lille "Håndarbeidsbod" på neste års julemarked ;)

Dagen i dag har igrunn også vært full av kos. Mens vi lot Dag og lille være alene hjemme i noen timer, tok jeg med meg mini opp til Ibsenhuset i Skien for å se på Putti Plutti Pott. Det stykket hadde ikke jeg sett før, men etter å ha vært der i dag, spørs det om ikke dette blir en tradisjon i mange år fremover. Mini var kjempespent før det begynte og var superfornøyd når vi dro derfra.
                                 Spent mini før teateret skal begynne. Og med HELT ny lue ;)

Rett etter teater bar det ned til Kristin for å få servert ribbemiddag...nammesen. Det kunne hun!:)

Så da var denne helgen gått også, og i morgen er det hverdagen igjen <3

3 kommentarer:

  1. Høres ut som en super helg! Hvem alder synes du det passer å begynne å ta med småttingene på Putti Plutti Plott? Vi har sååå lyst, men tulla er jo engentlig litt lita til å sitte stille så lenge ennå...

    SvarSlett
  2. Det har virkelig vært en fin helg, og jeg tror mini er fornøyd også. Og det er jo tross alt det viktigste :) Si det...det kommer jo helt an på barnet, for det er jo greit hvis de har litt ro i stumpen, men så jo at det var ganske små unger der. Helt nedi 2årsalderen. Og hørte ingen som gråt hvertfall ;)

    SvarSlett
  3. Så skjønn ei nissefrøken! =) Godt når det begynner å "jule" seg litt (selv om jeg er spent på når jeg skjønner at jeg må begynne å handle inn julegaver i år.. jeg kommer liksom ikke igang. ;))

    SvarSlett