Totalt antall sidevisninger

onsdag 21. desember 2011

"Skrivesperre"

Det er rart med det...jeg som alltid har noe jeg skulle ha sagt, hadde INGENTING å skrive i går. Det ligner lissom ikke meg det. Ikke ble jeg stresset av det heller...det var nesten så jeg vurderte å ta tempen asså, for det er jo helt uvanlig at ikke det skal komme noe fra denne kanten.:) Men i DAG, har jeg litt å skrive om.

Nevnte jo i forrige innlegg at jeg hadde prøvd meg på en ny runde med karameller, og disse ble kjempegode. Og helt riktig konsistens. Også må jeg jo nevne Dag sine hjertekarameller også...de ble ordentlig fine, men ideen hans om å stikke de på en pinne og dyppe ble bare en ide...for nå er det bare en eneste liten karamell igjen hjerteformen.:) Jeg var ganske bøs i går når jeg så det, og sa:"Ja, men det er jo bare å slenge sammen en runde til. Så kan vi bare fylle både hjerteformen og stjerneformen." Ja og ha, det var før jeg pakket inn de resterende 120 karamellene i cellofan. Djiiiiz for en jobb! Det var veldig stas de 30 første da, for de ble jo så fiiiine. Men det var tidtrøyte uten like, og jeg konstaterte når jeg var kommet omtrent halvveis, at det blir ikke en runde til med karameller på DENNE siden av St.Hans i hvertfall:)
                  De ser ganske delikate ut, ikkesant? Det er lov å komme på prøvesmaking ;)

Du kan tro jeg ble glad når det tikket inn en melding på telefonen min her om dagen...fra "merkantilansvarlig" ved Rønhol skole. Verdens beste arbeidsplass! :) Bare så synd jeg ikke jobber der lenger...DESTO koseligere var det jo at jeg ble bedt på juleavslutning. Det var ikke tvil i mitt hjerte. DET måtte jeg få med meg. Koselig å kunne se de alle igjen og ønske de god jul. (Dessuten var det gratis snitter og twist...sier ikke nei da vøttø!" ;) Deilig og kaldt var det i dag også...bare å få på seg klærne, stappe lille ned i posen i vogna og reise bort for å hilse på. Synes de små er så fine når de ligger godt nedi vogna oppi poser og under tepper, og man bare ser de skjønne små ansiktene deres. Da måtte jeg jo bare ta et bilde av henne...fineste lille Erle Amalie <3

Kaldt og deilig ute, og kanskje blir det hvit jul i år også. Har kanskje mistet litt troen på snø, men rim er jo hvitt det også, og når det blir så mye som dette, ja, DA kan det faktisk kalles hvit jul (på et hvis) :)

Helt til slutt kommer dagens gruff. Eller dvs, det var jo egentlig i går det skjedde, men det er i dag det blir skrevet om, for dette er et "problem" som kan dukke opp når som helst: Når jeg parkerer noe sted, så sjekker jeg alltid at det er greit med plass på begge sider av bilen før jeg går ut...OG jeg sjekker faktisk om bilen ved siden av ser ut til å ha babysete eller barnesete (ja, jeg gjør faktisk det). Jeg forventer ikke at alle skal sjekke etter seter, men jeg forventer faktisk at når jeg kommer tilbake til min bil, så går det an å komme seg inn i den. Men i går...ja da oppstod problemet. Jeg hadde vært og handlet på Brotorvet, og hadde lille på armen...da jeg kom tilbake til bilen, så det SÅNN ut:
Jeg vet ikke om du ser HVOR nære den bilen står, men det er nærme asså. Jeg hadde INGEN mulighet til å få lille inn i bilen, da hun sitter bak førersetet. Og jeg kom meg heller ikke inn i bilen. Det endte med at jeg måtte se meg rundt etter noen som kunne hjelpe meg med å holde lille, mens jeg rygget ut bilen. Heldigvis så jeg en dame, som "happens to be" tanten til en jeg kjenner litt, så jeg gikk bort og spurte om hun hadde mulighet til å holde lille mens jeg rygget. Og det ville hun, og var HELT enig i at det var en DUSTETE parkering. Jeg prøvde meg på førersiden, men der kunne jeg ikke stille meg sidelengs uten å blir skitten (er kanskje ikke så veldig glad i å vaske bil, jeg), så jeg måtte krabbe inn på passasjersiden. Det er lettere sagt enn gjort med den lille nette kroppen min asså. 1m 17cm lange ben er ikke barebare å slenge inn asså. Men det "årna sæ" vøtt. Og jeg fikk rygget ut og gikk for å hente lille. Og den skjønne damen sa før jeg rakk å si noe:"TUSEN hjertelig takk for at jeg fikk lov til å holde henne!" Hallo...hvor søt var ikke hun da. Flere folk i den kategorien:) Jeg takket selvfølgelig pent og vi kjørte avgårde. Dagens moral er: Vær så snill og sjekk at det er mulig å komme seg ut og inn av bilen etter at du har parkert. ELLER godta en skikkelig bulk i sida! ;)

Takk for deeeeeet!

2 kommentarer:

  1. Jeg må bare si at å lese bloggen din er en ren fornøyelse! Hehe... blir i godt humør av å lese her!

    SvarSlett
  2. Så koselig, Kikka:) Jeg har vel for vane å skrive akkurat det jeg ville sagt. Hehe, og jeg har lissom ikke noe filter:) Tusen takk for koselig tilbakemelding:)

    SvarSlett